Barta Zsanett, a Miss Alpok Adria nemzetközi királynőjeBarta Zsanett, a Miss Alpok Adria nemzetközi királynõjeBarta Zsanettet választották a Miss Alpok Adria nemzetközi királynőjévé.
Palotást is táncoltak a lányok a Miss Alpok Adria döntőjébenPalotást is táncoltak a lányok a Miss Alpok Adria döntõjébenA döntőben a lányoknek nem csak a megjelenését, de a tánctudását is értékleték.
A Miss Alpok Adria döntősei bikinibenA Miss Alpok Adria döntõsei bikinibenA Miss Alpok Adria döntősei bikiniben is megmutatták magukat.
A Miss Alpok Adria döntőseinek bemutatkozásaA Miss Alpok Adria döntõseinek bemutatkozásaA verseny előtt a döntőbe került lányok bemutatkoztak.
Vastag Csaba, és a Miss Alpok Adria döntősök - NyitószámVastag Csaba, és a Miss Alpok Adria döntõsök - NyitószámVastag Csaba a Miss Alpok Adria döntősök társaságában adta elő a verseny nyitószámát.
21. Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Döntő - 2009. február 28.21. Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny Döntő - 2009. február 28.A Miss Alpe Adria International - nemzetközi döntőt első alkalommal rendezték meg Magyarországon.

Partnereink
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2015. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu