Miss Alpok Adria hírek

Berger Jeannine lett Miss Alpok Adria Komárom-Esztergom megye szépe 2011-ben

Berger Jeannine lett Miss Alpok Adria Komárom-Esztergom megye szépe 2011-ben

2011. november 19-én 17 órától rendezték meg Dorogon, a József Attila Művelődési házban a Miss Alpok Adria Komárom-Esztergom megye szépe versenyt.

lilla3_20111130195023_86.gif

 Lányok a Letti szalon estélyi ruhájában

A gyönyörűen feldíszített teremben, mely Hartyánné Polonyi Andrea, Szentgyörgyiné Takács Mária és Szentgyörgyi Sándor keze munkáját dicsérik dr Tittmann János polgármester köszöntőjével indult az este. A két műsorvezető az ismert napi sorozat sztárjai: Balogh Edina és R. Kárpáti Péter voltak.
A lányok először a város címerével ellátott pólóban léptek színpadra, és ekkor következett a bemutatkozásuk. Már az első körben érzékelni lehetett, hogy nagyon erős mezőny gyűlt össze, nehéz dolga lesz a zsűrinek, melyben kizárólag szakmai zsűritagok vettek részt.

lilla2_20111130195023_15.gif

Fürdőruhás táncos bemutató

A következő körben a Poppy fürdőruháiban táncoltak a lányok, s legvégül a dorogi Letti szalon ruháit viselték. Az estélyi ruhás körben volt a legnehezebb dolga a zsűrinek, mert a ruhák nagyon jól álltak minden lányon, és mindenki az egyéniségének megfelelő ruhában pompázott. A három tour között, különböző táncos produkciók álltak a színpadra. Fellépett az esztergomi Mozdulat Táncművészeti Egyesület három táncosa, modern és show tánccal, illetve Dudás Ágnes és Vathy György a Karibi klub táncosaink szédületes salsa és cha-cha-cha produkciója is szórakoztatta a közönséget.
Az eredményhirdetés előtt Vastag Csaba, a 2010-es év hangja adott koncertet, aki alaposan megdolgoztatta a közönséget, a telt házas teremben nem volt, aki ülve maradt volna. Mindenki állva táncolt, tapsolt, énekelt. A fergeteges hangulat, ami már az egész rendezvényt kísérte itt hágott a tetőfokára.

lilla4_20111130195023_43.gif

A koronát átadják: Jónás Anna 2010-es királynő és Molnár Albert

 

Végül elérkezett a várva-várt eredményhirdetés. A lányok izgalommal telve álltak színpadra. Először a különdíjak garmadának kihirdetése következett. Minden hölgy kapott egy-egy szál rózsát és orchideát a Lótusz virágüzlet jóvoltából, de ezen kívül is rengeteg nyereményt, minden lány négy éjszakára szóló bükkfürdői nyaralást, luxus kozmetikum csomagokat, kedvezményes mobil kupont, továbbá az egyéni díjazottak görögországi nyaralást, Avon ajándékot, ketten 100ezer forint értékű menyasszonyi ruha kölcsönzést, hat lány kapott hajépítést, kozmetikai kezeléseket és még sorolhatnánk.

lilla5_20111130195023_91.gif

Helyezettek Égi Lilla főszervezővel

Végül kihirdették a két közönség szavazás nyertesét, az egyik a Kemma olvasóinak különdíjasa lett, ő görögországi nyaralást kapott, a másik pedig a Miss Alpok Adria facebook szavazásának nyertese, aki a középdöntőbe jut. Aztán jött a helyezettek bemondása. Harmadik helyzett a kömlődi 21 éves Schvarcz Anett lett, második a tokodi 17 éves Antal Evelin, a győztes pedig a 21 éves tatai Berger Jeannine. A koronát a tavalyi győztes Jónás Anna Bernadett - aki a 2010-es évben az országos versenyen második udvarhölgy volt - és Molnár Albert a Dorogi Vállalkozók Egyesületének elnöke adta át a boldog királynőnek. A második és harmadik helyezett mellett a középdöntőbe jutott még Selmeczi Ramóna, 19 éves bokodi lány, aki második legtöbb szavazatot kapta a facebook szavazáson, Antal Evelin mögött, aki a helyezése révén eleve középdöntős lett.

lilla1_20111130195023_60.gif

Lányok utcai ruhás bemutatkozása, városi címeres pólóban

Köszönjük szépen a támogatóinknak, hogy hozzájárultak a rendezvény sikeréhez!


Támogatóink voltak:


Dorog város
Baumit Kft
Dorogi Vállalkozók Egyesülete
Letti Szalon (Dorog, Béla király út 3/a)
Lótusz Virágüzlet (Hartyánné Polonyi Andrea, Szentgyörgyiné Takács Mária)
Best Contour Speedfitness Szalon Esztergom
Amenta a Kozmetika világa, Esztergom
Hajkorona szalon, Dorog - Szabó Letti és Szabó Szilveszter fodrászok
Az Il Makiage sminkesei: Varga Judit és Szabó Ágnes
Duo Dekor
24 óra és Kemma
Avon
Andromeda Travel
Határ Csárda, Dorog
Eurotel, Esztergom
Elvis Retrofrit Grill and Bar Dorog, és Tutufrit Esztergom
Szőkéné Kara Réka kozmetikus mester, a Kesztölci Réka Szalon tulajdonosa
MCOnet Minden ami internet
Poppy by Beuty and Love
Raktár szórakozóhely Esztergom
Kárpáti Sándor fotográfus
Sóron Ádám vállalkozó