Miss Alpok Adria hírek

Borsod megye Szépének Dara Editet választották!

Borsod megye Szépének Dara Editet választották!
A kazincbarcikai Dara Edit nyerte a Miss Alpok Adria Szépségversenyt, ugyanis 2013-ban is megrendezték a Borsod-Abaúj-Zemplén megye Szépe választást, méghozzá Szerencsen a Csokoládéfesztivál keretén belül.
A nagy hagyományokkal rendelkező, 1988-óta minden évben megrendezett nemzetközi szépségverseny megyei döntőjének résztvevőit dr. Mengyi Roland, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte. Rövid beszédében megemlékezett a magyar nők szépségéről, amelyből szerencsére megyénk is jól áll.

Mengyi Roland, Miss Alpok Adria, Szerencs
A versenyben résztvevő hölgyeket Mengyi Roland mutatta bel

 

A lányok a versenyen három fordulóban mutatták meg magukat, először megyecímeres pólóban, majd bikiniben és végül alkalmi ruhában. A felvonulások között a Csikuska Néptánc Csoport, Takács Cintia (ének) és a Nova Tánc Stúdió lépett fel.

 

Borsod megye Szépe, Dukai Regina, csokoládéfesztivál
A zsűrinek nagyon nehéz volt a helyzete a sok csinos lány miatt

 

Az eredményhirdetés keretében minden lány kapott ajándékot. A különdíjat pedig az est sztárvendége, Dukai Regina, televíziós személyiség adta át Rémiás Flórának.

 

Dara Edit, Borsod megye Szépe, Mengyi Roland
Dara Edit nyerte a Borsod megye Szépe választást!

 

A szépségversenyt Dara Edit nyerte, s ezzel bejutott az országos döntőbe, a második helyen Kóczián Petra végzett, a harmadik pedig Petró Dalma lett. Az udvarhölgyek az országos középdöntőben folytathatják. Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere virággal kedveskedett a szépségkirálynőnek és udvarhölgyeinek. A győztes szalagját dr. Mengyi Roland, a koronát pedig Kóré Anita, a verseny főszervezője adta át.

 

G.R.