Miss Alpok Adria hírek

Jótékonysági szépségverseny Pakson

Jótékonysági szépségverseny Pakson
30 évvel ezelőtt került megrendezésre először az Alpok Adria nemzetközi szépségversenyt és tízedik alkalommal szervezte meg a Csillag Show Tánc Egyesület a Tolna megyei döntőt.
A színvonalas műsor méltó volt a 30 éves Alpok Adria Nemzetközi versenyhez, melyet sok egyedi ötlet tett még változatosabbá. Traszer Vivien az est bemondója és a rendezvény egyik támogatója, biztosította a rendezvény gördülékenységét és hozzájárult a műsor sikeréhez is. 


Jótékonysági szépségverseny Pakson

 
14 különleges és gyönyörű lány indult el a versenyen. A versenyzők az első tourban Paks város pólójában mutatkoztak be az ASE NB1-es kosárlabda csapatának a részvételével A nézők a koreográfiát vastapssal jutalmazták. A kosaras fiúk kosárlabda tudásuk mellett tánctudásukat is megcsillantották, ezért a szépségversenyen résztvevő hölgyek szinte versengtek értük. 


Jótékonysági szépségverseny Pakson


A következő tourokban a versenyzők Czakó Balázs természetfotóival díszített fürdőruhát és alkalmi ruhát viseltek, melyeket Juhász Szilvia készítette. A lányok a zsűri, illetve a közönség szavazataiért is küzdöttek. Utóbbiért nemcsak helyben, hanem az interneten is. Az idén a közönségszavazatok jótékony célt is szolgáltak. A tét 200 ezer forint volt, amely azt a civil szervezetet gazdagította, amelyet a közönségdíjas hölgy képvisel.


Jótékonysági szépségverseny Pakson


A rendezvény a szépségek mellett helyi paksi tehetségeknek is biztosít megjelenési lehetőséget. A műsor alatt a közönség Ledneczky Virág és Kovács Aliz gyönyörű énekét hallgathatták, Komáromi János verseiben gyönyörködhettek és nem utolsó sorban a szervező Csillag Show tánc Egyesület táncosainak táncait tekinthették meg. A rendezvény sztár előadója Burai Krisztián volt, aki fantasztikus hangulatot teremtett.


Jótékonysági szépségverseny Pakson


Az Alpok Adria Tolna megyei döntőjén Sudár Liliána (Tolna) fejére került a korona, második helyen Papp Vera (Paks) végzett, aki egyben Paks szépe, a második udvarhölgy pedig, Auth Evelin (Szekszárd) lett. Az internetes szavazáson Szabó Mónika Csenge kapta a legtöbb szavazatot, a Goldess Hungary különdíjasa  pedig Samai Amanda lett. 


Jótékonysági szépségverseny Pakson


Az idei év egyik legnagyobb újítása a Charity verseny volt, melynek keretében minden lány önállóan választotta ki azt a szervezetet Tolna megyében, – megismerve a megye szervezeteinek munkásságát – melyet a 200.000 Ft-os nyereményével támogatni szeretne. Rengeteg nemes célt ellátó szervezetet ismerhetett meg a közönség, akik szavazatukkal támogatták a számukra legkedvesebbet. A közönség legtöbb szavazatát ezúttal Papp Veronika nyerte, aki a 200.000Ft-os nyereményét az Önzetlenül Segítők Paks Nonprofit Alapítványnak ajánlotta fel.


A rendezvény főbb támogatói:
Paks Város Polgármesteri Hivatala, Csengey Dénes Kulturális Központ, Fortuna Rádió, Paksi Hírnök- TelePaks, Paks- Press Hírügynökség, Suzuki Barta, Goldess Hungary, Czakó Balázs és Juhász Szilvia.