Miss Alpok Adria hírek

Juhász Ivett lett Jász-Nagykun- Szolnok megye szépe

Juhász Ivett lett Jász-Nagykun- Szolnok megye szépe

Juhász Ivett fogja képviselni Jász-Nagyun-Szolnok megyét a Miss Alpok Adria országos döntőjében.

Tisza-tó Szépe: Zsolnai Anikó lett.

Szépségverseny a Tisza-tónál

dori7_20110810164734_84.gif

22 gyönyörű lány mérettette meg magát Abádszalókon, a hölgyek először a megye címerével ellátott pólóban és farmerben, majd fürdőruhában, legvégül pedig koktélruhában álltak színpadra a Tisza-tó strandon.

dori1netre_20110810164847_49.jpg

Juhász Ivett

A versenyzők egyenként mutatkoztak be a zsűrinek, amelyben a vállalkozók, közéleti személyiségek, s a korábbi válogatott labdarúgó, Molnár Zoltán mellett Barta Zsanett, a Miss Alpok Adria versenysorozat 2010-es királynője is helyet foglalt. A mini interjúkkal is be lehetett gyűjteni pár pluszpontot, hiszen az összképbe az indulók kommunikációs készsége, mozgása és megjelenése is beleszámított. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, ezúttal sem voltak könnyű helyzetben a döntnökök, hiszen sok szép fiatal lány jelent meg a „kifutón”.

dori4_20110810164717_5.gif

Dr. Csoór György, megyei alelnök a győztesekkel

Közülük a mezőtúri Zsolnai Anikót választották meg a 2011-es év Tisza-tó Szépének, így az ő fejére került a hőn áhított korona. A második helyezett a debreceni Seprényi Dóra, a harmadik pedig a gyöngyösi Nigrinyi Csilla lett. A helyszínen leadott szavazatok alapján a közönségdíjat a tiszafüredi Nagy Szilvia kapta, az abádszalóki Boldogh Boglárka pedig különdíjban részesült és bejutott a Miss Alpok Adria középdöntőjébe.

dori6_20110810164724_64.gif

Kovrig Dóra főszervező a két királynővel és udvarhölgyeivel

Jász-Nagykun-Szolnok megye Szépe a kunhegyesi 18 éves Juhász Ivett lett, így ő képviselheti a megyét a budapesti nagy döntőn! Ivett bájos arcával, mozgásával, kimagasló kommunikációs készségével, és rendkívüli humorával vette le a lábáról a zsűrit.

Ivett álma nem más, mint hogy elődjétől Barta Zsanettől vegye át a koronát! Remélhetőleg igaz a mondás hogy minden álom valóra válik, csak nagyon kell akarni!

  Támogatók:

A lányok fürdőruhái az elastic 91 kft ajándéka.

A lányok ruháit a szolnoki Madlen Szalon biztosította.

 Ezüstfokozatú támogatóink:

 Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat

Crystal Deo

Cuccio

Thermal Hotel Szivek

Diego

Szexepil Szalon

Szalóki Szolgáltató Kft

Nissan

Dr. Szalay Lúgos víz

Szatyi Stage Team és Visual Project

doricsop_20110810164744_62.gif

Nigrinyi Csilla, Juhász Ivett, Zsolnai Anikó, Seprényi Dóra