Miss Alpok Adria hírek

Miss Alpok Adria 2014 - Hajdúszoboszló

Miss Alpok Adria 2014 - Hajdúszoboszló
A Miss Alpok Adria Hajdú-Bihar Megyei Szépségversenye a Hajdúság Szépével karöltve 2014. július 19.-én került megrendezésre a Hajdúszoboszlói strandon.

hajduszoboszlogyoztesek_20140721121352_81.gif

A 12 döntőbe jutott versenyző komoly fejtörést okozott a zsűri tagjainak, hiszen igen erős mezőny gyűlt össze a rangos megmérettetésre! A hölgyeket 3 öltözetben lehetett látni: elsőként a helyszínhez illő szexi kalóz jelmezben, majd koktél- és fürdőruhában. A forróságot a bájos idomok és a csábos mosolyok még tovább fokozták. A kedves zsűri a napernyők alól a közönség pedig a hűsítő medencéből szurkolhatott a kedvencének.
A műsort a koreográfus-rendező: Katona Erzsébet vezette és vitte ismét nagy sikerre.

hajduszoboszlofurdoruha-1_20140721121351_53.gif


Rövid történeti áttekintés:
A Hajdúság Szépe versenyt a Hajdúszoboszlói fürdő vezetősége keltette életre immár közel 2 évtizede és igen nagy népszerűségre tett szert már a megye határain túl is. Nagyon népszerű a nyári szépségverseny a fiatal hölgyek körében.
Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny: a ma már nagy hagyományokkal bíró sikertörténet 1988-ban kezdődött, amikor megkoronázták az első Alpok-Adria szépségkirálynőt. Azóta minden évben egyre több lány vállalkozik a nemes vetélkedésre, hiszen az ilyen megmérettetés emlékezetes élményekkel és önbizalommal gazdagítja a résztvevőket. Az Alpok-Adria szépségverseny Olaszországból, egy közel negyvenmillió lakost tömörítő;, országhatárokon átnyúló gazdasági, kulturális és piaci "összefogás" központjából indult. Ma már kilenc ország Ausztria, Horvátország, Németország, Olaszország, Svájc, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország, és San Marino szép lányai versenyeznek a megtisztelő címért.

 

hajduszoboszlo-kaloz_20140721121352_48.gif


 

A koronázásra 20.30-tól került sor a tradicionális részen, a fenti színpadon, az esti fürdőbál helyszínén ahol a ceremóniát egy fergeteges sztárparádé követte, a Megasztár hírességei várták a nézőket: Caramel, Király Viktor, Kállay-Saunders András, Tolvaj Renáta, Radics Gigi és Tóth Vera.

 

hajuszopboszlo-bogi_20140721121352_35.gif


A bőkezű zsűri jóvoltából számtalan különdíj került átadásra:
1. Minden versenyző oklevelet, virágot és a Hungarospa VIP belépőjét kapta Európa legnagyobb fürdőkomplexumába (strand, fedett élményfürdő, csúszdapark). A díjat átadta: Czeglédi Gyula vezérigazgató úr.

 

2. Minden versenyző kapott egy Animi Smink Ajándékutalványt, melynek értéke egyenként 8.000 Ft. A díjat átadta: Halász Krisztina mesterkozmetikus.

3. Felnőtt jelmezek kölcsönzését nyerte a 2. sorszámú Kovács Krisztina. A díjat átadta: Kozákné Judit jelmeztervező.

4. A 3. sorszámú versenyző, Farkas Erika elnyerte a megyei napilap, a Napló különdíját, mely egy ajándékcsomag és egy féléves előfizetés. A díjat átadta: Kovács Zsolt.

5. A Hajdúszoboszlói Városgazdálkodási Zrt. ékszeróra ajándékát, melynek értéke 50.000 Ft, az 5. sorszámú Ludman Emese nyerte.

6. A 7. sorszámú versenyző a Tiszacsegei Halászcsárda utalványát vehette át.

7. A térség egyetlen professzionális főzőiskolájának, a Séfakadémiának a meghívását a 9. sorszámú Őri Mercédesz, valamint a 11. sorszámú Nagy Nóra kapta.

8. Egy nagy értékű díjat vehetett át Halász Krisztinától a 3. sorszámú Farkas Erika. Az általunk megválasztott Animi Arcának: Portfóliófotózás az Animi Beauty System Kft és a Momentsphotography közreműködésével és egy Holisztikus (test-lélek-szellem egysége) jegyében Animi Lélekkozmetikai diagnosztizálás, melynek értéke összesen 300.000 Ft.

A Hungarospa oldalán lehetett szavazni a versenyzőkre. A közönségdíjat a 12. sorszámú Váradi Anett nyerte, mely egy két fő részére szóló wellnes hétvége a Hungarospa Termál Hotelbe.

 

hajuszoboszlo-alkalmi_20140721121352_71.gif


III. helyezett: a 8. sorszámú, debreceni Tóth Tünde, aki átvehette a Hungarospa Zrt. 50.000 ft értékű utalványát valamint a Sárvári Szöllősi Apartman hosszú hétvégére jogosító meghívóját.
II. helyezett: a 6. sorszámú, debreceni Kun Zsanett, aki a Hungarospa Zrt.-től 100.000 Ft értékű utalványt kapott, valamint az ország legjobb éttermei közzé választott IKON étterem 2 személyes meghívását illetve egy 50.000 Ft értékű utazási utalványt Máté Lajos úrtól, aki a turisztikai bizottság tagjai továbbiakban pedig egy festményt Úr Attila Bendegúz úrtól, aki a Hungarospa Zrt. felügyelő bizottságának tagja.
I. helyezett: a 10. sorszámú, debreceni Tóth Valentina, aki a Hungarospa Zrt.-től 150.000 Ft értékű utalványt kapott, valamint az ország legjobb éttermei közzé választott IKON étterem 2 személyes meghívását illetve egy 150.000 Ft értékű felkészítést az országos versenyre Halász Krisztinától, ami egy Animi Lélekkozmetika-i (Sz)építő Tréningsorozatra jogosít.