Miss Alpok Adria hírek

Miss Alpok Adria Borsod-Abaúj-Zemplén megye szépe 2011: Mészáros Norina

Miss Alpok Adria Borsod-Abaúj-Zemplén megye szépe 2011: Mészáros Norina
A harmadik helyezett Lőrincz Vanda,  második helyen Dara Edit végzett , a korona pedig a 19 éves miskolci Mészáros Norina fejére kerül.

alkalmi_20110829123701_34.gif

Alkalmi ruhás tour

2011. augusztus 19.-én 18 órától került megrendezésre Miskolcon az ITC Székházban a Miss Alpok Adria B.-A.-Z. megyei döntője. A rendezvény a Fortuna Tánc és Divatstúdió műsorával indult, majd következett a nyitóbeszéd, melyet a rendezvény fővédnöke, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés elnöke Dr. Mengyi Roland mondott el, aki a zsűri elnöke is volt egyben. Ezután konferálta fel a két műsorvezető - akik a népszerű napi sorozat sztárjai: Balogh Edina és R.Kárpáti Péter voltak - a lányok első tour-ját, mely megyei címeres pólóban és farmerben történt.

megyepolos_20110829123701_82.gif

                                        Megyei pólós bemutatkozás

 

Ekkor megismerkedhettünk az összes versenyzővel, akik arról is számot adtak, hogy mennyire ismerik lakóhelyüket illetve mit tennének, ha a megyét nekik kellene képviselni, mint a megye szépe. Míg a lányok átöltöztek fürdőruhára a Miskolci Dance Stúdió és az eLTE Tánciskola közös produkciójával lépett színpadra. A fürdőruhás körben a Poppy biztosította a hölgyek fürdőruháját.

furdoruhas_20110829123701_29.gif

Fürdőruhás tour

Ezután a Miskolci Musical és Dalszínház lépett fel, akik a Pál utcai fiúk című legújabb darabjukból mutattak be egy részletet. Végül alkalmi ruhában is megláthattuk a lányokat, akik az Envy szebbnél szebb ruháiban vonultak fel a színpadon egy gyönyörű gyertyás koreográfiával. A lányok koreográfiáit Eszlári Zita tanította be, aki a miskolci Fortuna Stúdió vezetője. Az eredményhirdetésig Dukai Regina szórakoztatta a közönséget színvonalas koncertjével, előtte Regina a zsűri munkáját segítette.

elnokszalagoz_20110829123701_47.gif

Dr. Mengyi Roland átadja a szalagot az első helyezett Mészáros Norinának

Az eredményhirdetésnél először a különdíjak lettek kiosztva, a lányok rengeteg ajándékkal mentek haza, fitness bérletek, hostess és modell tanfolyamok, munkalehetőség, kozmetikai kezelések, masszázs utalvány és még sok más ajándék került kiosztásra. A Borsod Online olvasóinak különdíjasa egy vacsorával egybekötött wellness hétvége boldog tulajdonosa lett , ezt Öchlslager Kitti nyerte. A facebook szavazás közönségdíjasa Hajner Vivien továbbjutott a középdöntőbe. Végül kihirdették a díjazottakat is, ők is sok-sok ajándékkal tértek haza. De legjobban talán a helyezésüknek örültek mind közül, és hogy a második illetve harmadik helyezett továbbjuthatott a középdöntőbe, az első pedig az országos döntőbe, valamint ő lesz egy éven át a megye arca. A harmadik helyezett Lőrincz Vanda, 18 éves sajósenyei lány lett, a második helyen Dara Edit végzett Kazincbarcikáról, a korona pedig a 19 éves miskolci Mészáros Norina fejére kerül.

szervezok-lanyok_20110829123701_2.gif

Égi Lilla főszervező és Kóré Anita szervező a helyezettekkel

 

Az estét egy kellemes after partyval zárták a résztvevők és vendégek a Westside szórakozóhelyen.
Köszönjük a rendezvény létrejöttében nyújtott segítséget támogatóinknak!


Gyémánt fokozatú támogatók:
Borsod-Abaúj-Zemplén megye önkormányzata
The Hemingway Group
Arany fokozatú támogatók:
Jánosik és Társai kft.
Goods Market (Kevaimpex kft.)
Szinvapark Bevásárlóközpont
Csajvagyok.hu
Westside és East side szórakozóhelyek
ITC Székház
Ezüst fokozatú támogatók:
Erzsébet fürdő
M1 fitness
ÉHG Zrt.
Vekni Kft.
Lezák Zoltán vállalkozó
Bronz fokozatú támogatók:
Silhouette de Montmare Salon de beuté
Gótika kozmetika
Poppy Lingerie
AVE Miskolc
Zsellér Dénes fogtechnikus
Palacsintaház étterem és Bor klub Pince
Lukács Hotel Kazincbarcika
Húscentrum Kft.
Elmot-Hating kft.
Nosztalgia virágszalon
Lookx szalon
Demetervin
Dolce Vita Speedfitness
Lévay Villa és Belga Beer Café
Envy Miskolc
Média támogatók:
Kiemelt média támogató: MIKOM
Borsod Online
MCOnet Magyarország
Kárpáti Sándor fotográfus
Kiss Ernő operatőr