Miss Alpok Adria hírek

Miss Alpok Adria sátor a Miskolci Egyetemi Napokon - Miskolci Egyetem Szépe választás

Miss Alpok Adria sátor a Miskolci Egyetemi Napokon - Miskolci Egyetem Szépe választás

Idén a MEN-en is bemutatkozik a Miss Alpok Adria.

Az Egyetemi Napok Szépe versenyt az Alpok Adria  B.A.Z.megyei szervezője rendezi meg. 

 

Alpok Adria Sátor a MEN-en

 Legyél Te az Egyetemi napok szépe! 

miskolc1_175_2010051301020_32.gif

 

 

 

Minden kar két lányt jelölhet, akik részt vesznek a versenyben, és képviselik az adott kart az Egyetemi napok szépe versenyen.

 A verseny menete:

A karok diákrektor jelöltjei értesítsék a szerencsés delegáltakat a MEN kezdőnapjáig.

A lányok május 5.-én szerdán este 19 órától jelenjenek meg a MEN helyszínén felállított Alpok Adria sátorban! Itt regisztráljuk őket a versenyre, és informáljuk a továbbiakról.

miskolc2_46_2010051301028_990.gif

 május 5. szerda :

19 órától folyamatosan lehet jönni a karok képviselőinek az Alpok Adria sátorba, itt regisztrájuk Őket a versenyre. A delegált lányokat is kérjük megjelenni, hogy útbaigazítást kapjanak a továbbiakról.

május 6. csütörtök: 20 órától fotózás az Alpok Adria sátorban, itt elkészül a kiválasztott lányok portfóliója.

május 7. péntek: közönség szavazás. A rendezvényen résztvevők szavazhatnak az Alpok Adria sátorban a versenyre nevezett lányokra. A legtöbb szavazatot szerzett versenyző lesz a verseny különdíjasa. Az előző nap elkészült portfólió képek megtekinthetősége fel lesz tüntetve a sátorban.

május 8. szombat: Egyetemi napok szépe verseny, döntő. A döntős lányok színpadra vonulása, fürdőruhában, illetve farmerben és a rektoros pólóban. Aznap eldől ki lesz a Miskolci Egyetem szépe 2010-ben. Díjak átadására is ekkor kerül sor, közvetlenül az eredményhirdetés után.  

miskolc3_565_2010051301034_988.gif

 

A verseny díjazása:

A verseny első helyezettje a Miss Alpok Adria Nemzetközi szépségverseny Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntőjének (2010. május 21. 19 óra Művészetek háza) résztvevője lesz automatikusan, nem kell regisztrálnia külön a versenyre, nem kell részt vennie a válogatón. Benne lesz  a borsodi legszebb 20-ban! És részt vehet a versenyt követő VIP fogadáson a Hypnose Clubban május 21.-én 22 órától.

 A második helyezett jutalma, hogy a fenti verseny válogatójára automatikusan bekerül a regisztrációs díj befizetése nélkül (május 15. Hypnose Club) illetve aznap este ingyen szórakozhat másodmagával a Hypnose Club buliján.

  A harmadik helyezett és a közönségdíjas jutalma: Két-két db belépő a május 21-én, a Művészetek házában megrendezendő Miss Alpok Adria Szépségversenyre.

Keresd már ma a diákrektorodat, és jelöltesd Magad a versenybe! Lehet, hogy Te vagy az a szerencsés, aki a megyei döntő indulója esetleg még akár nyertese is leszel, jogot szerezve arra, hogy indulj az országos döntőn!

A tavalyi Nemzetközi döntőt a Ti Egyetemetekről nyerte meg Halász Beatrix , legyen ez idén is így!

miskolcelso3_452_2010051301051_291.gif

Az első három helyezett - Miskolci Egyetem Szépe 2010