Miss Alpok Adria hírek

Miss Alpok-Adria Tolna Megyei Döntő a szervező szemével

Az október 9-én rendezett Miss Alpok-Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntőjével kapcsolatban Horányi Beáta, a Tolna megyei döntő szervezője mondta el személyes tapasztalatait a rendezés körülményeiről.

- Mióta szervezi a versenyt? Milyen volt?


- Először rendeztem ilyen versenyt. Nem áll tőlem távol a divat, ezzel kapcsolatban ajánlottak be az Angel Face Modellügynökségnek - s így lettem felkérve a szépségverseny szervezőjének illetve egyik műsorvezetőjének.

 

A Miss Alpok-Adria Szépségverseny Tolna Megye

A Miss Alpok-Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntőjét rendezték október 9-én


Szerettem volna első alkalommal „súlyossá" tenni a városban a Miss Alpok-Adriát - ennek érdekében kisestélyis rendezvényt szerveztünk. Sztárvendégeink is voltak: az első Megasztár győztese Tóth Vera és az Irigy Hónaljmirigy lettek meghívva.

 

A rendezvény magas színvonalú volt - Miss Alpok-Adria Szépségverseny

A rendezvény magas színvonalú volt


Az eseményre 350 ember jött el, de kétszer annyian is lehettek volna, ha nincs előző nap egy másik szépségverseny, a Csillag Show-tánc Egyesület által szervezet IV.Országos Csillagfény Parádé, ami egy országos szépség és egyéniségverseny; valamint a csarnoktól kapott vasárnapi időpont sem volt a legalkalmasabb a verseny szervezéséhez, de a vendégek így is nagyon jól érezték magukat.

 

A versenyzők is élvezték a megméretést - Miss Alpok-Adria Szépségverseny

A versenyzők is élvezték a megméretést


A Megyei Döntőnek olyan sikere lett, hogy azóta is kapom az elismerő hívásokat és sms-eket.


- Tervezi-e, hogy a jövőben is Ön rendezi meg a versenyt?


- Nem tudom még, mit hoz a jövő. Jelenleg nagyon elfoglalt vagyok, több rádiós- és televíziós felkérésem is van. De ha mégis vállalkoznék rá pár dolgot másképp csinálnék. Amire elsősorban nagyon ügyelnék, az az, hogy az év első felében kerüljön sor a rendezvényre mivel nem tartom szerencsésnek a novemberi időpontot.

 

Színes programokat láthatott a közönség - Miss Alpok-Adria Szépségverseny

Színes programokat láthatott a közönség


- Kik voltak a győztesek?


- A lányoknál nyert a paksi Prancz Petra (18 éves), a második a szintén helyi Vidákovics Angéla (17), míg harmadik a hidasi Biszak Kinga.(17) lett.

 

A lányoknál nyert a paksi Prancz Petra, a második a szintén helyi Vidákovics Angéla, míg harmadik a hidasi Biszak Kinga lett - Miss Alpok-Adria Szépségverseny

A lányoknál nyert a paksi Prancz Petra, a második a szintén helyi Vidákovics Angéla, míg harmadik a hidasi Biszak Kinga lett


A fiú győztesünk a paksi Lichosyt Róbert (22), aki rögtön tovább jutott az országos döntőbe.


- Kik voltak a fő támogatói a versenynek?


- Többek között támogatott minket a Paksi Atomerőmű Zrt., AR Telekommunikációs Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., Lenes Pellet Cégcsoport, Katedra Nyelviskola és a Horányi Lámpacenter.

 

Prancz Petra, a 2008-as Miss Alpok-Adria Tolna Megyei Döntőjének győztese

Prancz Petra, a 2008-as Miss Alpok-Adria Tolna Megyei Döntőjének győztese


- A verseny szervezése mellett mivel foglalkozik?


- A Fortuna régó Rádióban műsort vezetek, e mellett dokumentum és reklám filmeket készítek valamint különböző rendezvényeken speakerkedem . Ismereteim révén van rálátásom a szépség és divat világára, s ennek is köszönhetem a szépségverseny szervezésére vonatkozó felkérést.

 

A győztesek: Prancz Petra és Lichosyt Róbert - Miss Alpok-Adria Szépségverseny

A győztesek: Prancz Petra és Lichosyt Róbert

 

Nice Online - Nice.hu

 

Szólj hozzá a fórumon!