Miss Alpok Adria hírek

Miss Alpok Adria Tolna megyei döntője a Csillag Show -Tánc Egyesület szervezésében került megrendezésre

Miss Alpok Adria Tolna megyei döntője a Csillag Show -Tánc Egyesület szervezésében került megrendezésre
A Miss Alpok-Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntőjét rendezték meg szeptember 5-én a paksi ASE Sportcsarnokban. A rendezvénnyel kapcsolatban a verseny szervezője, Dr. Czárné Nagy Ildikó mondta el személyes tapasztalatait.
- Nagyon örültem, hogy 69 lány jelentkezett a versenyre. Nem csak Tolna megyéből volt nagy az érdeklődés, hanem az ország más részéből is jöttek jelentkezések. A casting után a szakmai zsűri úgydöntött, hogy 15 lánynak adja meg a lehetőséget a döntőbe való szereplésre.

A színvonalas rendezvényt a VIVA Tv műsorvezetője Ben vezette le, de ott volt Bödöcs Tibor humorista, SP énekes, a világbajnok Csillagshow és a szépségkirálynő Damnak Jázmin is. A visszajelzések alapján bátran mondhatom, hogy egy jól sikerült rendezvényt tudhatunk magunk mögött.

Miss Alpok Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntője

Színvonalas rendezvényt láthatott a publikum


- Tavaly a Csillag Show Tánc Stúdió első alkalommal szervezte meg a Miss Alpok Adria Szépségverseny Pest Megyei Döntőjét. A mostani, Paksi Döntő utáni tapasztalatok birtokában megosztaná velünk gondolatait a Szépségversennyel kapcsolatban?

 

Idén második alkalommal veszünk részt a Miss. Alpok Adria Szépségverseny szervezésében.


Még előttünk van az Alpok Adria Pest megyei döntőjének szervezése is és egy másik rendezvény a Csillagfény Parádé ,egy országos szépség és egyéniségverseny is. Remélem mindkét rendezvény ilyen jól sikerül majd, mind a Tolna megyei döntő.

 

Divatbemutató

Divatbemutató a Miss Alpok Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntőjében

 

- Tervezi-e, hogy a jövőben is Önök szervezik meg ezt a nívós versenyt?

 

. Ha megkapjuk a lehetőséget, akkor nagyon szívesen vállaljuk a verseny szervezését, és továbbra is törekszünk ,hogy a versenyek minél színvonalasabbak legyenek.

 

Hastánc

Hastánc is színesítte a rendezvényt

 

- Visszatérve a paksi rendezvényre: ki lettek a verseny győztesei?

 

Az első helyezett a 18 éves hidasi Biszak Kinga, a második Gaál Fanni (18 éves, Zalaegerszeg), a harmadik helyezett pedig Szamos Vanda (20 éves, Budapest) lett.

 

A versenyen a közönségdíját Lacza Ivett (18 éves, Paks) kapta.

 

Az első helyezett automatikusan továbbjutott az országos döntőbe, a második és harmadik helyezett hölgyek pedig a középdöntőben vívhatják ki a továbbjutást.

 

Győztesek

A Miss Alpok Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntőjének győztesei

 

- Kik voltak a fő támogatói a versenynek?

 

- Kiemelt támogatóink: Paksi Atomerőmű Zrt., Paks Város Önkormányzata.

 

További támogatóink voltak: Barta Ép-Ker Kft., Beanett Bt., DC. Gépészeti-Szerelő és Karbantartó Kft., Duna Hotel***, Dunacenter Beton Kft., Gemenc Autó Centrum Kft., Gemenc Volán, Göcsej Nyomda, Katedra Nyelviskola, Katona István fotós, Kópis és Társa, MBT Cipő, Papírforma Papírbolt, Penta Ablak-Ajtó, Sipos Péter fotós, Suzuki Barta, Százszorszép Virág, Ajándék, Tolna Megyei Önkormányzat, Univer Kft., Anonymus.

 

Miss Alpok Adria Szépségverseny Tolna Megyei Döntőjének győztesei

A koronázás pillanatai

 

- A verseny szervezése mellett mivel foglalkozik?

 

A Csillag Show Tánc Egyesület vezetője vagyok - táncoktatással, modellképzéssel, divatbemutatók, szépségversenyek , táncversenyek ,jótékonysági rendezvények szervezésével foglalkozom.

 

Miss Alpok Adria Online - www.missalpokadria.com

Szóljon hozzá fórumon!