Miss Alpok Adria hírek

Nyírségi Ősz Szépe & Miss Alpok Adria Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei döntő

Nyírségi Ősz Szépe & Miss Alpok Adria Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei döntő
A 37. alkalommal rendezik meg Nyíregyházán a Nyírségi Ősz programsorozatát. Szeptember 10-én, pénteken kezdődik,  s a  Vendégünk egy város elnevezésű rendezvény keretében az idén Tokaj mutatkozik be a Kossuth téren.
A Kossuth téren művészeti csoportok lépnek közönség elé, megrendezik a Nyírségi Ősz Szépe és a Miss Alpok Adria Nemzetközi Szépségverseny megyei döntőjét.

plakat000_810_20100908140616_366.gif

 

Este fél 7-kor Komár László lép fel, este 9 órakor pedig az EDDA ad élő koncertet. A belvárosban megnyílik a Nyírségi ízek és a Nemzeti ízek utcája, lesz Gasztro-parádé, zöldségszobrászat, marcipán ormázás és pincérfutás. A Nyírségi Ősz kísérőprogramjaként lesz magyar származású nyugati képzőművészek kiállítása, és a 11. Nemzetközi Karikatúra kiállítás. Lesz ásványbörze, lesz fesztivál az állatokért és Zorán- koncert is.
Idén is lesz gyümölcskarnevál. Szeptember 11-én, szombaton délelőtt 11 órakor indul a karneváli menet a Stadion utcáról, a látványkompozíciók végighaladnak a belvároson, egészen a Móricz Zsigmond Könyvtár parkolójáig. A templom melletti területen szombat este 6 óráig meg lehet majd nézni a gyümölcskocsikat.