Miss Alpok Adria hírek

Oldal Szintia lett Heves Megye Szépe

Oldal Szintia lett Heves Megye Szépe
Oldal Szintia lett Heves Megye Szépe a Miss Alpok Adria Szépségversenyen. Nemcsak az első három helyezettet díjazták, kiosztották a Mátra és Hatvan Szépe elismeréseket is. Fellépett a ByTheWay.

hatvanelso_20150317105309_10.jpg

A megye legszebb lányai között tölthették az estét, akik október 18-án, szombaton a hatvani Nagy Endre Rendzvényterembe látogattak. A Miss Alpok Adria Szépségverseny Heves megyei döntőjén öt órától Dj Dominique zenélt a közönségnek. A rendezvényt a már nyolc éve működő Fortuna Akrobatikus Rock and Roll Táncsport Egyesület nyitotta meg, hatvani és boldogi tanítványok léptek fel.
Utánuk kezdetét vette a Hatvan Város Önkormányzata által második alkalommal megrendezett Miss Alpok Adria Szépségverseny Heves megyei döntője.

hatvanfurdp_20150317105344_67.jpg

A döntőbe jutott tíz lány először fehér trikóban és farmerben vonult végig a színpadon. Az egyszerű öltözet a lányok valódi szépségét mutatta meg. A felvonulás után nem sokat pihenhettek, be kellett bizonyítaniuk, hogy a kommunikációs készségük is kiemelkedő. A lányok számukra fontos témákról beszéltek, volt, aki a szépségápolásról vagy a sportról mesélt, de akadt, aki a Bakancslista című film mondanivalóját boncolgatta a zsűrinek. A feladatnak köszönhetően könnyen kiderülhetett, ki az, aki nemcsak a külsejével hódít. A kommunikációs megmérettetés félidejében Szabó Krisztina és tanítványai léptek fel. A Csilla Design jóvoltából pedig a Párizsi lány fantázianevet viselő idei őszi kollekciót nézhette meg a közönség.

hatvanfurso_20150317105344_51.jpg


A szépségverseny alatt a Zengő Junior Team hatvani versenyzőjének, Tóth Norbertnek a Seat Leon Cup Racer idei, új fejlesztésű versenyautóját is megcsodálhatták a jelenlévők. A verseny folytatásában a lányok bikiniben vonultak fel a színpadon. A versenyzők magabiztosan sétáltak ki a közönség elé a keveset takaró ruhadarabokban, amelyet a hatvani Angyalsziget Fehérnemű és Divatékszer biztosított a számukra. A felvonulás után az ECDS Táncegyesület gyöngyösi és hatvani csoportja következett.

hatvanestelyi_20150317105344_70.jpg


A szépségverseny utolsó felvonulásán a lányok estélyi ruhába öltöztek, amelyet az Elegancia Esküvői és Alkalmi Ruha Szalon biztosított a számukra. A fehér ruhakölteményes bemutatkozás után az X-faktor negyedik szériájának ezüstérmese, a ByTheWay adott koncertet. A fiúk azt mondták, jó érzés volt ennyi szép lány között a színpadra lépni, ők nem is tudtak volna választani a szebbnél-szebb versenyzők közül.
A koncert után következett a várva várt eredményhirdetés. Szoros küzdelem alakult ki a lányok között. - Talán közhelynek számít azt mondani, hogy nehéz dolga volt a zsűrinek, de most, mint a zsűri elnöke, azt mondhatom, ez tényleg igaz. Tíz gyönyörű lány közül kiválasztani a legszebbet nem könnyű feladat, de végül a zsűritársaimmal amellett döntöttünk, akit minden tekintetben a legszebbnek ítéltünk - fejtette ki Zengő Zoltán, a Zengő Motorsport csapatvezetője, a zsűri elnöke.
Márkus Loretta második, míg Csombor Szabina az első udvarhölgy lett, Oldal Szintia pedig a közönségdíjon kívül, a 2014-es Heves Megye Szépe címet is elnyerte. - Szavakba sem tudom önteni, mennyire örülök, hogy a közönségdíjat és a Heves Megye Szépe címet is elnyertem, fel sem tudom fogni. Köszönöm mindenkinek, aki szavazott rám, a családomnak pedig, hogy mindenben támogattak - mesélte Szintia a verseny után.

hatvaneredmeny_20150317105344_43.jpg


Megválasztották Hatvan és Mátra Szépét is, az előbbit Kristály Fanni, míg az utóbbit Bernát Viktória kapta.
Nem szívesen lettem volna a zsűri helyében, hiszen mindegyik versenyző nagyon szép volt, nem biztos, hogy tudtam volna választani közülük. Mindannyian nagyon ügyesek voltak, most láthattuk, hogy milyen szép lányok élnek Heves megyében - mondta Horváth Richárd, Hatvan polgármestere.
Márkus Loretta és Csombor Szabina helyezésükkel automatikusan, Kristály Fanni pedig a verseny facebook oldalán kapott szavazatai alapján indulhat az Miss Alpok Adria Szépségverseny országos középdöntőjében. Oldal Szintia pedig az országos döntőben képviseli megyénket.