Miss Alpok Adria hírek

Osztrosits Katalin képviseli Vas megyét a Miss Alpok Adria országos döntőjén

Osztrosits Katalin képviseli Vas megyét a Miss Alpok Adria országos döntőjén

November 6-án rendezték meg Szombathelyen a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központ színháztermében Vas megye és egyben a Vas Népe szépe választást.

Osztrosits Katalint fejére került a korona, így ő képviseli Vas megyét a Miss Alpok Adria & Megye Szépe verseny országos döntőjén.

vas2web_582_20101109225418_280.jpg

Osztrosits Katalin

A Vas Népe második szépségversenye 2009 augusztusában kezdődött, tizenkét hónapon keresztül minden egyes lapszámban megjelent egy lány fotója. Az olvasók szavaztak, a havonta legtöbb voksot gyűjtő lány lett a hónap szépe

 

 

vas1web_883_20101109225408_563.jpg

Első három helyezett

A havi győzelem tétje nem volt csekély, a nyertesek harcba szállhatnak a Vas megye szépe címért. Egy éven keresztül több mint háromszáz lány képe jelent meg a Vas Népe hátoldalán, rájuk internetes portálunkon több mint 53 ezer szavazat érkezett. A tizenkét hónap szépe és még egy szerencsés lány szállhatott harcba szombat este a Vas megye szépe címért.

Zsúfolásig megtelt az MMIK színházterme, hat órakor a döntő slide show-val kezdődött: a nézők a fotók segítségével megismerhették a versenyzőket. Majd a szépségverseny döntőjének házigazdái bemutatták a zsűri tagjait: Kocsis Korinnát a 2008-as Vas megye szépét, Németh Juditot, a Weöres Sándor Színház színművésznőjét, dr. Sándor Imre plasztikai sebészt, Veres Gábor szobrászt és Szabó Gábor fotóművészt.

vas_dijatadasweb_264_20101109225431_491.jpg

Halmágyi Miklós Vas Népe főszerkesztője adja át a díjat

Vas Népe  főszerkesztője, Halmágyi Miklós köszöntötte a megjelenteket, s a Vas megye szépe cím értékét hangsúlyozta.  Köszönetet mondott mindazoknak, akik segítettek abban, hogy a verseny és a döntő sikeres legyen.

 

A tizenhárom döntő először utcai ruhában vonult fel, s amíg átöltöztek a sárvári énekesnő, Hindi Fatima varázsolta el a közönséget. Ezt követően, a férfiak nagy örömére a lányok bikiniben vonultak végig a színpadon, megmutatva formás idomaikat. Az estélyi ruhás felvonulásig a szombathelyi kötélugrók látványos műsorukkal foglalták le a közönséget. A csillogó estélyibe bújt lányoknak kommunikációs készségükről is tanúbizonyságot kellett tenniük, mindannyiuknak felelniük kellett a műsorvezetők kérdéseire. Ezt követően a zsűri elvonult, s hosszas mérlegelés után meghozta döntését. Az eredményhirdetés előtt és után a szponzorok és a támogatók ajándékokkal halmozták el a szépségverseny döntőseit.

 

vas_csoportweb_275_20101109225426_726.jpg

A korona Osztrosits Katalin fejére került fel,a második helyet a Szoboszlai Vivien szerezte meg, a harmadik Berghoffer Boglárka lett.

A közönségdíjat Simon Mária kapta.

 

További képek és videó a rendezvényről a www.vasnepe.hu oldalon található:

 

http://www.vasnepe.hu/cimlapon/20101106_vas_nepe_szepsegverseny_donto

 

Forrás: vasnepe.hu      Fotó: Benkő Sándor