Model & Hostess AgencyJelentkezz az Alpok Adria Szépségverseny Ügynökségéhez!

Ügynökségünket egy közel 20 éve felmerülő valós igény hívta életre. 2001-ben indult útjára Magyarországon az Alpok Adria szépségverseny, Az elmúlt évek során számos nagyvállalattal, média szolgáltatóval és film készítő céggel kerültünk üzleti kapcsolatba. Visszatérően merült fel a kérdés a partnereink részéről, hogy ennyi gyönyörű lánnyal dolgozva, miért nem hozzuk létre saját modell és hostess ügynökségünket. Sokáig érlelődött bennünk a gondolat, mígnem 2018-ban útjára indítottuk ügynökségünket.

A szépség és divatvilágban eltöltött sokéves tapasztalatunk garancia arra, hogy megrendelőink számára a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítjuk.
Célunk az, hogy a hozzánk forduló partnereinknek, televíziós és filmes produkcióknak a legideálisabb szereplőket, statisztákat közvetíthessük.
Fontos számunkra, hogy a partnereink és a modellek egyaránt elégedettek legyenek és így egy hosszú távú bizalmi viszony alakuljon ki.

Ügynökségünk országos lefedettség mellett, kiváló külföldi kapcsolatokkal is rendelkezik, ennek köszönhetően hostesseinknek és modelljeinknek lehetőségük van külföldön való bemutatkozásra is.

Fő profilunk:

- hostessek közvetítése kiállításokra, rendezvényekre, promociós események
- modellek közvetítése divatbemutatókra, divat és katalógus fotózásokra, reklámfilmekhez
- statiszták közvetítése filmfogatásokra, reklámfilmekre, televíziós műsorokhoz

Jelentkezz hozzánk Hostessnek!

Stábunk képzett, több éves szakmai tapasztalattal segítti a lányok profeszionális felkészülését:

-profi fotós
-fordász
-sminkes
-casting menedzser
-marketing kommunikációs szakember
-korreográfus.

Jelentkezz hozzánk Modellnek

Ha érdekel a modell vagy hostess munka, akkor nincs más dolgod, mint az alábbi gombra kattintva kitölteni az online jelentkezési lapunkat, vagy kapcsolatba lépni velünk. Tel:+3670-2523908