Partnereink

'' Gyógyvíz, csend, pihenés az Alföld közepén ''

'' Gyógyvíz, csend, pihenés az Alföld közepén ''

 Thermál Hotel Szivek***

5309 Berekfürdő, Hortobágyi u. 1.

Tel: +36/59/519-062

Fax: +36/59/519-070

A Thermál Hotel Szivek szálloda Berekfürdő központjában, a strandfürdő közelében helyezkedik el. Gyönyörű szobákkal és apartmanokkal, teljesen klimatizáltan várja vendégeit egész évben. A szobákban lehetséges az internet csatlakozás is, vezetékkel vagy akár anélkül is.

A Thermál Hotel Szívek szálloda gyógyászata gyógyfürdővel, kerti medencékkel, a társadalombiztosítás által finanszírozott gyógykezelésekkel biztosítja a kellemes pihenést, kikapcsolódást.

szivekfoto_high041_985_20110119224548_653.gif


A gyógyfürdőben egy 32°C és egy 36°C-os gyógyvízzel feltöltött medence, és egy 25°C-os úszómedence található. A saját strandon úszómedence, gyerekmedence, télen is működő jacuzzi is van, ráadásul a vendégek számára a gyógyfürdő a finn szauna, és a strand, díjtalanul használható. Ha ez nem lenne elég, a wellness centrumban 17 féle kezelés biztosítja a felfrissülést.

A helyszínen lévő gyógyvíz régi múltra tekint vissza. A hazai energiahordozók utáni kutatás úttörője, Dr. Pávai Vajna  Ferenc főgeológus, Karcag környéki fúrásai 1928. január 24.-én földgázt és 56 Celsius fokos magas ásványianyag – tartalmú vizet hoztak felszínre, amit 1974-ben nyilvánították gyógyvízzé. A berekfürdői gyógyvíz jódos, brómos, alkáli – hidrogén - karbonátos, konyhasós összetételével a lúgos kémhatású vizek közé tartozik. A bársonyos tapintású forró arany az egészséges, de fáradt testnek is visszaadja életerejét, energiával tölti fel.

szivekfoto_midi003_317_20110119224557_271.gif


A gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus eredetű fájdalmak csökkentésére, akut bőrgyógyászati panaszok kezelésére. Alkalmas nőgyógyászati problémák orvoslására, és sportsérülések és törések utókezelésére. Mindezek mellett dietetikailag kimutatottan ivókúrára is kiváló, csökkenti a savtúltengésből adódó gyomorégést, jódtartalma révén enyhíti a gyomorpanaszokat.

Ha megéheztetek a vízi élmények után, akkor vár titeket a hotel hangulatos étterme, ahol fél-, illetve teljes panzióval lehet étkezni, de természetesen az étlapról is kedvetek szerint választhattok.

A szállodában lift is működik és lehetőség van kerékpárkölcsönzésre, bowlingozásra, biliárdozásra és asztali focizásra. Ezzel a szolgáltatások sora még nem zárult, ugyanis a Thermál Hotel Szivek szálloda szervezett programokkal, kirándulásokkal – többek között a Tisza tóra, a Karcagi Kun Lovardába – nyújt további kikapcsolódást Nektek.

sziver2_694_20110119224606_75.gif


A hotel ideális helyszín a tréningek, konferenciák, családi rendezvények lebonyolítására, ezekhez két terem is a vendégek rendelkezésére áll. A konferenciaterem a szálloda félemeleten található, moziszerű elrendezésben 140, asztalokkal, székekkel pedig 80 fő befogadására képes. A Vadásztermem kisebb létszámú rendezvények, / 20-25 fő / üzleti tárgyalások, szekcióülések, üzleti ebédek lebonyolítására kiválóan alkalmas. Ami technikai felszereltséget illeti lehetséges hangosítás akár több csatornán is, vannak mobil, illetve vezetékes mikrofonok, flipchart tábla, projektor, vetítővászon, plazma tv, cd és dvd lejátszó, videó és vezeték nélküli internet.

Végül jöjjön néhány hasznos információ Berekfürdő megközelítését illetően:

 

Autóval Debrecen irányából a 4-es számú főútról érhető el, Karcagtól kb. 8 km-re található.

Vasúton Budapestről a Nyugati pályaudvarról Debrecen irányába kell indulni. Karcagról helyközi járattal lehet közvetlenül Berekfürdőre jutni. 
Hogy miért is érdemes ezt a háromcsillagos hotelt választani? A szálloda a Magyar Szállodaszövetség tagja, elnyerte a „Év turisztikai szolgáltatója a Tisza-tavi régióban, 2006” és  „Jász-Nagykun-Szolnok megye Turisztikai Védjegyével” kitüntetett címet.