Partnereink

A Fortuna rádió- a Miss Alpok Adria Tolna Megyei Döntő főtámogatója

A Fortuna rádió- a Miss Alpok Adria Tolna Megyei Döntő főtámogatója

A Miss Alpok Adria Tolna Megyei Döntőjének egyik főtámogatója a  Fortuna rádió

A Fortuna rádióról

A Fortuna rádió a régió egyik legnépszerűbb médiuma.
Sikerünket annak köszönhetjük, hogy hallgatóinkkal közösen nyitottak vagyunk a világra, mégis fontosnak tartjuk a hagyományos értékeket ápolását, és ez közösséggé formál bennünket.

 

2009_radio_2_693_20090805222441_593.gif

Rádiónk indulása 1995. március 1-jéhez kötődik. Már a kezdetekkor úgy gondoltuk, hogy hallgatóink szórakoztatása és tájékoztatása egyaránt fontos. Az országos események mellett rendszeresen beszámolunk a helyi hírekről is, jelen vagyunk vételkörzetünk kulturális-, politikai- és sportrendezvényein, igyekszünk bemutatni tágabb környezetünk legérdekesebb személyiségeit.
Hallgatóink mindezt nagyra értékelik.
Az évek során ezért hallgatói táborunk egyre bővül, már távolabbi településeken is rádiónkra hangolnak.
Büszkék vagyunk, hogy 2005. október 1-je óta három frekvencián három megye területén, közel négyszázezer emberhez szólunk.
Paks és vonzáskörzete a 96,3 MHz-en, Bonyhád és környéke a 94 MHz-en, Cece és Sárbogárd körzetében élők pedig a 91,6 MHz-n külön frekvencián hallgatják a Fortuna műsorát, azzal a lényeges különbséggel, hogy ezeken a településeken napi négy órán keresztül más-más műsort sugárzunk. Ez azt jelenti, hogy például, amíg a paksiak a környék hírösszefoglalóját hallgatják, addig a bonyhádiak, vagy a sárbogárdiak saját városuk eseményeiről tájékozódnak.

2009_fortuna_radio_logo_633_20090805222441_918.gif

 

Szlogenünk: Fortuna: a mindennapok ritmusa.
Ezt leghűségesebb hallgatóink valóban így is gondolják. Gondosan szerkesztett változatos zenékkel, lendületes stílusban kellemes kikapcsolódást nyújtunk.
E mellett a naponta többször jelentkező hírműsorainkban percre pontosan informáljuk hallgatóinkat a fontosabb országos és helyi eseményekről.
Estére kicsit visszavesszünk a ritmusból, és változatos közéleti-, portré-, kulturális-, és vallási magazinműsorokkal tartalmas beszélgetéseket ígérünk.

2009_radio_3_984_20090805222441_471.gif


A Magyar Gallup Intézet által készített közvélemény-kutatási adatok szerint, rádiónk évek óta stabil 30%-os hallgatottságot mutat, mely túlszárnyal minden helyi és országos rádiót.
Műsorainak úgy szerkesztjük, hogy minden korosztály megtalálja a számára kedves témákat és zenéket.