Partnereink

Baglas Vendégház- Jacuzzival a Balatonnál

Baglas Vendégház- Jacuzzival a Balatonnál

Vendégházunknak egy több,mint 80 éves parasztház jellegű épület ad otthont

A Balatontól 6 km-re lévő, Kéthely községben található 2009-2010-ben teljes felújításon esett át. A parasztházak lényege, fő sajátossága, a vastag tömésfalak megőrzésre kreültek. A ház felújítása során is törekedtünk a régies jelleg megőrzésére. A falak szerkezete a hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően télen és nyáron egyaránt kellemes hőmérsékletet biztosít, a nyári nagy hőségben klíma használata nélkül  sincs 23 - 25 C - nél melegebb.

 

A házbanösszesen 8 főnek tudunk szálláslehetőséget biztosítani!

Két szoba található a házban, melyekben 2, illetve 3 fő elhelyezésére van lehetőség, így a házban összesen 5 főnek tudunk szálláslehetőséget biztosítani. Mindegyik szobához külön vizes blokk tartozik, az egyik mosógéppel felszerelve.Lehetőség van bérelni a lakókocsinkat is (a ház egyidejű bérlésével), ha többen szeretnének jönni, így még 3 fő (vagy 4 gyerek) elhelyezésére van lehetőség. A teraszról is lehetőség van a ház egyik fürdőhelységét használni, így a lakókocsit használóknak is kényelmes higiéniai feltételeket tudunk biztosítani! Ha ez is kevés lenne, lehetőség van sátrazni is udvarunkban
Baglas_5

A konyhateljes mértékben felszerelt, mikro sütő, kávéfőző, elektromos tűzhely, kenyérszeletelő, szendvicssütő, vízforraló állnak rendelkezésre.

A kerttökéletesen szolgálja a pihenést, és az aktív kikapcsolódást. A kerti tó a szökőkúttal és a benne élő Koi pontyokkal és aranyhalakkal kellemes látványt nyújtanak, amelyben a napozóágyakról pihenés közben gyönyörködhetnek a hozzánk érkező vendégek.Az 58 Nm - es hatalmas teraszon antik asztalok, audio berendezés, televízió, asztalitenisz, és darts is található.A kertben lehetőség van grillezésre, és szalonnasütésre is, a fáradalmakat pedig a szabadtéri Jacuzziban, vagy a  3m átmérőjű kerti medencében van lehetőség kipihenni.

 Baglas_3

Felszereltség, szolgáltatások

  • szabadtéri JACUZZI
  • INGYENES KERÉKPÁROZÁSI lehetőség
  • Ingyenes WIFI kapcsolódási lehetőség a ház egész területén
  • Szalonnasütő, grillező, bográcsolási lehetőség
  • Ping-pong, darts, tollaslabda játékok
  • 3m átmérőjű kerti medence
  • Kerti tó, hintaágy, napozóágyak, hinta, homokozó, trambulin gyerekeknek
  • Ingyenes parkolási lehetőség zárt udvarunkban, akár több autó részére is
  • Sátrazási lehetőség, ha többen jönnének

 Baglas_1-_1_

Tel:    +36 20 246 0111  vagy  +36 70 425 4705 

Email: foglalas.balaton@gmail.com

 

Árak, akciók, foglaltság, környék látnivalói és további feltételek honlapunkon:

www.baglasvendeghaz.ewk.hu

www.facebook.com/baglasvendeghaz

Baglas_2