Partnereink

CARAMELL PREMIUM RESORT****superior BÜKFÜRDŐ

CARAMELL PREMIUM RESORT****superior BÜKFÜRDŐ
A Caramell Premium Resort****superior Bükfürdőn található. A szálloda gyönyörű környezetben, 4 épületszárnnyal, közel 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness részleggel, 400 fős rendez­vény és konferenciakapacitással, 142 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészség központtal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel eleganciát és harmóniát sugároz.
Caramell Premium Resort****superior Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk.  A Keleti stílusban kialakított belső terek, a szálloda finom ízléssel berendezett szobái, a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi egészség központ, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japán kert a vendégek maximális kényelmét szolgálja és garantálja, hogyaz ott töltött napok után valóban úgy érezzék magukat, mintha újjászülettek volna.

A szálloda wellness és gyógyászati részlegén található kezelőhelyiségekben közel 100 különböző kezelés vehető igénybe magasan képzett szakemberektől és terapeutáktól. A hatalmas területen fekvő exkluzív kialakítású bel- és kültéri élménymedencéken, a gyerekpancsolókon, napozóteraszokon és szaunavilágon túl lehetőség van elvonulásra a szálloda csendes zónájába. Ebbe a különálló wellnessrészlegbe csak 16 éven felüliek léphetnek be, és élvezhetik zavartalanul a szaunázást, gőzfürdőzést, relaxálást.
 
A szálloda D épületében került kialakításra a Caramell Medical Center. A magán járóbeteg ellátást biztosító központ elegáns környezetben, 110 négyzetméteren, 4 rendelőben, 13 szakterülettel várja pácienseit. Szakemberei azért dolgoznak, hogy a páciensek a lehető legrövidebb idő alatt visszanyerhessék egészségüket, jó közérzetüket és megelőzzék a betegségek kialakulását.

Caramell Premium Resort****superior A Resort nagy alapterülete és az egyes célcsoportok ésszerű elhelyezése révén a vendégek egymás zavarása nélkül, harmonikusan pihenhetnek, dolgozhatnak, szórakozhatnak.
A Caramell Premium Resort komplexitásának köszönhetően minden korosztály számára élményt és szórakozási lehetőséget biztosít: bel-, és kültéri medencék, gyermekpancsoló, változatos szauna-világ, wellness bár, játszótér, bowling pálya, saját cukrászműhely, Kristály Torony mászó-, és kalandpark.

A Caramella Kids Klub szervezésében a gyerekek animációs foglalkozásokon, míg szüleik testi lelki
egyensúllyal kapcsolatos kezeléseken vehetnek részt, így kínálva kikapcsolódást az egész család részére.

Céges rendezvénynek is kiváló helyszín: a kiválasztott hely atmoszférája, a professzionális technikai körülmények mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a rendezvény résztvevői jól érezzék magukat, hosszú távú élményt biztosítva nekik.
 
A szálloda tavaszi és nyári ajánlatairól további információk a szálloda weboldalán:  www.caramell.hu

A Caramell Premium Resortban minden adott, hogy vendégeik megélhessék a valódi harmóniát. Látogassanak el Bükfürdőre és hangolódjanak a tavasz varázsára!


image002Caramell Premium Resort
H-9740 Bükfürdő, Európa út 18.
Tel: +36 94 558 030
E-mail: info@caramell.hu
Web: www.caramell.hu