Partnereink

CND – a Manikűr, Pedikűr, Műköröm Világmárka!

CND – a Manikűr, Pedikűr, Műköröm Világmárka!

Keresd a Belvárosi Creative Stúdióban!

 

Látogasd meg weboldalunkat- www.creativenails.eu – ahol több száz ápolótermék közül válogathatsz.

 

missalpeadriaprimage2a_501_20110127231203_167.gif

Telefonon (06-1/332-5092), vagy e-mailben - cnd@creativenails.t-online.hu- is megrendelheted amerikai - Creative Nail Design - kéz, lábápoló és műkörömépítő anyagokat és eszközöket gyártó és forgalmazó világcég magyar nyelvű exkluzív katalógusát a Belvárosi Creative Stúdió kiadásában.

 

Az exkluzív katalógusunkban mindent megtalálsz, amire a kéz-, lábápoláshoz és műköröm-modellezéshez szükséged lehet. Katalógusunk kiszolgálja mind a professzionális, mind az otthoni kéz- és lábkozmetikumok iránt érdeklődőket. A CND katalógus összesen több mint 400 különböző terméket, ezen belül 25 védjegyzett CND márkaterméket tartalmaz. Találsz még 10 lépésről-lépésre leírást a „porcelán” körmöktől kezdve, a zselés modellezésen át, a spa kéz- és lábápolásokról, valamint termék-összehasonlításokat. Mindezt gyönyörű képekkel illusztrálva. Katalógusunk nem csak egy egyszerű árubemutató terméklista, hanem minden egyes termék mellett felhasználói ötleteket és rendkívül hasznos tudnivalókat találsz.

 

missalpeadriaprimage3_360_20110127231216_653.gif

A 2010-es év Világszenzációja - a ShellacTM, a kéz- és lábkörömre használatos UV3 technológiájú zselélakk már kapható Magyarországon 24 lélegzetelállító színben.  A Shellac felhordása a körömre olyan egyszerű, mint a lakkozás és olyan tartós, mint a legkiválóbb UV zselé. A Shellac használatával megszűnik az idegtépő várakozás a lakk száradására. A Shellac körömbevonat minimum 2 hétig briliáns fényt garantál a körmökön. Eltávolítása gyors és egyszerű, hiszen leoldható. Hipoallergén! Nem károsítja a természetes körmöt. Válaszd a Shellac-ot a CND legújabb innovációját. Hiszen Te is tudod, hogy a minőség számít!

 

missalpeadriaprimage4_871_20110127231225_498.gif

A Belvárosi Creative Stúdió webáruházában mindent megtalálsz, amire a professzionális és az otthoni kéz- láb- és testápoláshoz, műkörömépítéshez, műköröm-ápoláshoz szükségesnek tartasz.

 

Elérhetőségünk: www.creativenails.eu

 

Nem fogsz csalódni! Folyamatosan bővülő árukészlet!  Feltétlenül nézd át akciós ajánlatainkat!

 

ÖRÖM A CND KÖRÖM!

Mert Te is érzed a különbséget!