Partnereink

Elite Cosmetix - Crystal Nails a Békés megyei verseny főtámogatója volt

Elite Cosmetix - Crystal Nails a Békés megyei verseny főtámogatója volt
Elite Cosmetix - Crystal Nails

ÉLEN A TRENDEKBEN ÉS FEJLESZTÉSEKBEN!

Az ország egyik legelismertebb, legdinamikusabban fejlődő műkörmös szakmabeli cégeként segítjük a körmös szakemberek munkáját; az általunk forgalmazott csúcsminőségű Crystal Nails márka értékesítésével, illetve minőségi oktatásokkal, magas szintű továbbképzésekkel, több ingyenes szakmai rendezvénnyel.

 

Célunk, hogy segítsük a szakemberek karriervonalának kiépítését, segítsük őket útjukon, közösen alapozzuk meg a jövőt, majd együtt dolgozzunk velük a még nagyobb sikerekért. Csúcsminőségű termékeinkkel mind a szalonokban, mind a versenyek világában megálljuk helyünket.

pedikur-o_20111130202209_79.gif

 

Az Elite Körmös Akadémia képzései a legelismertebbek, leghatékonyabbak az országban. Tanulóink szinte az összes díjat magukénak tudhatják az országos tanulóbajnokságon, így a MOSZI (Magyar Országos Szakmai Ipartestület), illetve a Budapesti Kereskedelmi- és Iparkamara tanulóversenyein. Tanáraink szakmájuk legelismertebb tagjai: több Olimpiai és Világbajnok, valamint Európa Bajnok oktat nálunk műkörömépítést és díszítő technikákat. Az Elite Körmös Akadémia oktatócentrumai hozzásegítik az érdeklődőket a szakma elsajátításához: a fővárosi komfortos, klimatizált oktatóbázison kívül vidéken, lakóhelyük közvetlen közelében is képezhetik magukat tanulóink.

 

tovabbkep_20111130202209_22.gif

 

Egyéni ütemtől függően 3-4 hónap alatt az állam által elismert OKJ végzettséget szerezhetnek, ami feljogosít az önálló ipar kiváltásához (egyéni vállalkozói igazolvány kiváltása). Szakmai továbbképző tanfolyamainkon (Technikai tanfolyamok, Körömdíszítő tanfolyamok) a legújabb technikákkal, módszerekkel és anyagokkal ismerkedhetnek meg a már végzett szakemberek, Versenyfelkészítőinken Bajnok Oktatóink adják át tudásukat, mellyel a siker garantált.

 

Több év aktív szakmai munka után egy komoly szakmai képzést követően (Szakoktatói tanfolyam) lehetőséget biztosítunk az Elite Körmös Akadémia franchise rendszerhez önálló oktatási intézményként való csatlakozásra.

rendezven_20111130202209_1.gif

 

Rendszeresen szervezünk egy-, és többnapos szakmai fórumokat (Körömhajó, Körmösnap, Körömtábor), ahol lehetőséget biztosítunk a legújabb trendek megismerésére, Versenybajnokainktól, neves külföldi előadóktól a szakma legújabb fortélyainak megtanulására.

 

Nívós szakmai versenyeinken (Crystal European Nail Cup, Crystal Hungarian Nail Cup) minden évben új tehetségeket fedezünk fel. A legkiválóbb szakembereket versenyzői pályára állítjuk, segítjük karrierjüket. Ezek a versenyek nyújtanak lehetőséget arra is, hogy kiadjuk a szakma kiváló mestere címeket, ami a műkörmös szakma legnagyobb elismerése.

Szalonprogramunkkal, verseny-csapat és versenyzői támogatásainkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy a szakmabeliek még magasabbra juthassanak mind a hétköznapi, szalonbeli munkák, mind a versenyek forgatagában.

csapat_20111130202209_73.gif

 

A Crystal Nails élen jár a világ trendjeinek követésében. Filozófiánknak megfelelően azonban nem csupán követjük a divatot, hanem a körmös szakma TRENDALKOTÓ márkájaként minden szezonban előremutató inspirációval is szolgálunk; a legújabb technikák, anyagok és színek mind-mind elsőként jelennek meg Katalógusainkban, fórumainkon, weblapjainkon, a közösségi portálokon és Hírleveleinkben.


www.crystalnails.hu