Partnereink

Élmények és pihenés a Balaton-felvidéken!

Élmények és pihenés a Balaton-felvidéken!
A Dunántúl szívében, a Balaton-felvidék páratlan szépségű tanúhegyei lábánál, a zamatos borokat termő domboldalak, középkori kolostorok és templomok, valamint a Balaton ölelésében várja vendégeit a Hunguest Hotel Pelion****superior.
Hungest Hotel Pelion Tapolca **** Superior
A 2014. októberében gyógyhellyé minősített szálloda, Tapolca belvárosának részeként, egy négyhektáros parkban, közvetlenül a légúti megbetegedések gyógyítására alkalmas klimatikus gyógybarlang felett helyezkedik el. A gyógybarlangot Therapy&Beauty részlegünkről, fedett folyosón lehet elérni. A barlangi klíma és a sport előnyei egymást erősítve fokozottan érvényesülnek. Lehetőség van a szálloda gyógyászatán belül különböző reumatológiai kezelésekre, asthma, krónikus légúti betegségek esetén légzésfunkciós ellenőrzésre, szükség esetén allergológiai vizsgálatra, fiziotherápiára, inhalációs kezelésre, illetve gyógytornára.
 
Élmény és kikapcsolódás Tapolcán
 
Minden szoba televízióval, telefonnal, wifi-vel, minibárral felszerelt. A szálloda Orchidea éttermének kínálatában megtalálhatóak a magyar és nemzetközi ételkülönlegességek. Nyári időszakban grill terasz és pool bár is várja az idelátogatókat. A wellness-részlegen élménymedence, termálvizes medencék, pancsoló, nyári időszakban kerti úszómedence, jacuzzi, bioszauna, gőzkamra, infra – , rönk- és finnszauna, sókabin, a gyógyászati részlegen különféle masszázsok, gyógykezelések és további rekreációs szolgáltatások, valamint tenisz- és squash pályák, footgolf és cross-bike pálya nyújtanak felüdülést a vendégek számára.

Hungest Hotel Pelion - TapolcaHungest Hotel Pelion - Tapolca
A Hunguest Hotel Pelion****superior - élmény és pihenés egy helyen
 
A gyerekek arcáról nem tűnik el a mosoly, amíg a szállodában vannak, hiszen a medencés játékok, a hatalmas kalózhajó, a hinták, a trambulin és a Pinocchio klub az óvónénikkel mind olyan mesés dolgok, amik reggeltől estig lekötik figyelmüket, és felhőtlen vidámságot ígérnek.
 
Hunguest Hotel Pelion****superiorHunguest Hotel Pelion****superior
Festői környezet, elérhető ár - Hunguest Hotel Pelion****superior
 
Profi szervezői háttérrel, a legmodernebb technika segítségével, exkluzív környezetben 1000 főig biztosítjuk a konferenciák, rendezvények sikerét elérhető áron, kitűnő konyhával és cateringgel.

A Hunguest Hotel Pelion****superior egész évben az Ön kikapcsolódását és sikereit szolgálja!