Partnereink

Esztétikai fogászat és plasztikai sebészet a város szívében

Esztétikai fogászat és plasztikai sebészet a város szívében
A Dentium Implant Center egyszerre nyújt fogászati és esztétikai-szépészeti kezeléseket egy helyen, profi orvosgárda közreműködésével. Testünk rendkívül komplex rendszert alkot, erre a komplexitásra törekszünk mi is kezeléseink és beavatkozásaink során.
Szakorvosaink törekednek a legújabb beavatkozások és a legmodernebb technikák elsajátítására, ezért rendszeresen vesznek részt továbbképzéseken és számos nemzetközi tapasztalatot szereznek. Pácienseink pozitív tapasztalatai és a számos híresség kezelése visszajelzést ad beavatkozásaink kiemelkedő minőségéről.

Fogászatunkon mind esztétikai, mind szájsebészeti kezelések elérhetőek a páciensek számára. Az egészséges, esztétikus fogsor kiemelkedő jelentőségű megjelenésünk szempontjából, egy szép mosoly önbizalmat, kisugárzást ad viselőjének. Rendelőnkben a fogfehérítés és fogkőeltávolítás mellett olyan műanyag és kerámia fogtöméseket alkalmazunk, amelyek szinte észrevehetetlenek a természetes fogakon.

Dentium Implant Center
Dentium Implant Center - fogászati és esztétikai-szépészeti kezelések egy helyen
 
Fogászatunk a Dentium Fog Implantátum rendszer egyedüli magyarországi forgalmazója, mert hiszünk a minőségi és a hosszantartó fog implantátum hatásában. Rendelőnkben a fémmentes fogpótlás hívei vagyunk, mert az új, modern technológiák természetesebb és esztétikusabb hatást váltanak ki.
Az egészséges és szépen ívelt fogsor nem mindenkinek adatik meg, de egy kis korrigálással szép eredményeket lehet elérni. Rendelőnkben fogszabályozást is végzünk, előzetes konzultációt követően megtaláljuk a páciens számára legoptimálisabb fogszabályozási módszert, még a legnagyobb kihívást jelentő fogsorok esetében is.

A Dentium Implant Centerben szájsebészeti kezeléseket is végzünk, legyen szó a megmenthetetlen fogak eltávolításáról, a fogak megtartó kezeléséről sebészeti módszerekkel, vagy éppen bölcsességfogak kihúzásáról. Az érzéstelenítés az a rész, amitől a páciensek a leginkább félni szoktak, de fogászatunkon erre is találtunk egy kevésbé kellemetlen módszert: automata fecskendőnk sokkal vékonyabb tűvel van ellátva és az adagoló fokozatosan juttatja be az érzéstelenítőt a páciens szervezetébe, ezzel fájdalommentes érzéstelenítést biztosítva.

Dentium Implant Center
A Dentium Implant Center Budapest belvárosában

A Dentium Implant Centerben a legmodernebb környezetben végzünk plasztikai beavatkozásokat. A sebészeti beavatkozások célja, hogy a páciens elégedett legyen teste vagy arca nem kedvelt, kevésbé szépnek tartott területével. Leggyakoribb beavatkozásaink között szerepel a mellplasztika, a botox, a zsírleszívás, az orr- és arcplasztika. Minden egyes szépészeti beavatkozást szakorvosi konzultáció előz meg, amelyen plasztikai sebészeink meghallgatják a páciens igényeit, elvárásait, megtervezik a beavatkozás menetét, ismertetik az esetleges kockázatokat. Egy ilyen konzultáción a páciens bátran kérdezhet, megoszthatja kétségeit, vágyait sebészeinkkel, hogy végül teljesen elégedetten távozhasson rendelőnkből.

Az arcplasztikai beavatkozás során plasztikai sebészeink segítenek helyreállítani a stresszes életmód és az öregedés miatt kialakult ráncokat, valamint visszaállítják az arc feszességét. Az orrplasztikai beavatkozás során mind a genetika miatt, mind baleset miatt deformálódott, nem tökéletes orron végeznek beavatkozást. Nem csupán esztétikailag állítják helyre az orrot, de akár az állandó légzési problémákat és orrdugulást okozó orrsövényferdülést is kezelik. Rendelőnkben lehetőség van mellplasztikai beavatkozásra is, ami segít a mell feszességének és tökéletes szimmetriájának helyreállításában. A nagy népszerűségnek örvendő zsírleszívás a helyi zsírfelesleg eltávolítására alkalmas, mellyel tartós eredményeket érhetünk el a zsírsejtek számának csökkentésével. 

Dentium Implant Center - váró
Dentium Implant Center - fogászati és esztétikai beavatkozások
 
A Dentium a sebészeti és fogászati beavatkozások mellett az arc kozmetikai kezelését is végzi. Kozmetikánk a legkorszerűbb eszközökkel és termékekkel dolgozik, melyek segítenek a bőr fiatalon tartásában, vitaminokkal való ellátásában és relaxálásában. Népszerű szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi bőrdiagnosztikai elemzés, mellyel megállapíthatjuk a bőr szemmel nem látható problémáit és ennek köszönhetően személyre szabottan kezelhetjük az arcot. A bőrtípusnak megfelelő készítmények feltérképezése elsődleges feladat a bőrápolásban, hiszen sokkal többet árthatunk egy bőrtípusunkhoz nem igazodó arckrémmel.

Q10 Nanocare kozmetikai kezelésünk alapanyagai kozmetikai Oscar díjat értek el, mi pedig elsődlegesnek tartjuk, hogy olyan termékeket használjunk, amelyek kiemelkedő minőséget nyújtanak vendégeink számára.

Fogászati és esztétikai beavatkozásainkat a leghozzáértőbb orvosgárda végzi, a Dentium Implant Center páciensbarát kezeléseket nyújt. További információkról rendelőnk honlapján tájékozódhat: http://www.dentiumimplantcenter.hu/.


Dr. Ali Dehghani
implantológus, fogorvos, szájsebész