Partnereink

Helia-D - Ha szeretné megőrizni bőre fiatalságát…

Helia-D - Ha szeretné megőrizni bőre fiatalságát…

Helia- D

Ha szeretné megőrizni bőre fiatalságát…

www.helia-d.hu

A Helia-D kozmetikumok mindegyike napraforgószár-kivonatot tartalmaz, ezért is kiváló a mimikai izmok rugalmasságának fokozására és a bőr ráncosodásának csökkentésére....

Helia- D

 

Ha szeretné megőrizni bőre fiatalságát…

 

 A Helia-D kozmetikumok mindegyike napraforgószár-kivonatot tartalmaz, ezért is kiváló a mimikai izmok rugalmasságának fokozására és a bőr ráncosodásának csökkentésére. Így a fiatalabb generáció számára is ajánlott a Helia-D kozmetikumok használata. Ízelítőül íme néhány kozmetikum, egy ifjú hölgy képzeletbeli neszesszerébe:

 

Mélytisztító arcgél

 

                                              Helia D mélytisztító arcgél

 

A finom tengeri csigaház őrlemény gondoskodik az elhalt hámsejtek eltávolításáról, ugyanakkor bársonyossá teszi a bőrt. Speciális hatóanyagai elpusztítják a pattanásokat és a mitesszereket okozó baktériumokat még a pórusok mélyén is. Mindennapi használata lehetővé teszi az arcápolás során alkalmazott krémek hatékony felszívódását, így az arc üde és egészséges marad.

aquaboom_helia_217_20090303213148_905.gif

Helia D mélyhidratáló arcgél

 

 A hatásának megismeréséhez tudnunk kell, hogy amikor a felhám kiszárad, a bőr – védekezésül – még több faggyút termel, hogy a további vízveszteséget gátolja. Ennek következményeként több szennyeződés is képződik a bőrfelületen. A kozmetikum a bőr zsírtartalmának növelése nélkül pótolja a hiányzó nedvességet. Gyors felszívódásának köszönhetően azonnal látszik az eredmény, ráadásul a termék véd a bőr öregedését okozó UV sugarak ellen is.

Szemkörnyékápoló

                                                Szemkörnyékápoló krém

 

A hatóanyagokban gazdag krém gyorsan felszívódó növényi hatóanyagokat tartalmaz, melyek látványosan serkentik a bőr regenerálódó képességét és késleltetik a mimikai ráncok kialakulását már a kezdetektől.

Sminklemosó

                                          Helia D szemfesték lemosó gél

 

A smink kíméletes eltávolításához ajánlott. Még a vízálló festékekkel is megbirkózik, miközben kíméli az érzékeny szemkörnyéket. B5- provitamin tartalma révén védi, hidratálja és kondicionálja a szempillákat, nem kelt zsíros érzetet, nem csillog, és az arc azonnal sminkelhető.

 

www.helia-d.hu