Partnereink

Juta óra-ékszer a Miss Alpok Adria Győr-Moson-Sopron Megye Szépe támogatója

Juta óra-ékszer a Miss Alpok Adria Győr-Moson-Sopron Megye Szépe támogatója
Az óra és ékszervásárlási szokások tekintetében alapvető változások mentek végbe az utóbbi 15 évben. Régen a befektetési szándék is vezérelte a vásárlók döntéseit, jelenleg viszont a divat folytonosan változó trendjei a meghatározóak az ékszerek, órák kiválasztása esetén. Az arany monopoljogú kizárólagos árusításának eltörlése óta átalakult a fogyasztók ízlése és a fogyasztók szokása.

juta1_20120914154802_7.gif

A Juta Kft. ezen változásokat végigkísérte, sőt mondhatni végig is élte, mivel 1990 óta folyamatosan meghatározó résztvevője a hazai óra és ékszerkereskedelemnek. A cég által forgalmazott termékek stílusa, igényes kivitele mindig a vásárlók széles rétegének igényével találkozott. Üzleteik legfőbb célja az aktuális divatirányzatok és megmunkálási eljárások megismertetése és elfogadtatása a hazai közönséggel. A vevők maximális kielégítése, az általuk hiányolt termékek beszerzése, és az üzletek kínálatának a vásárlók igényeire szabása elsődleges céljuk.
A Juta Kft. 4 üzlettel rendelkezik. Három üzlet a fővárosban, azon belül a Mammut II. 2. emeletén, az Árkád földszintjén, és a Köki-Terminál 1. emeletén található. Vidéken pedig a győri Árkádban szintén a földszinten várja az érdeklődőket. Üzleteik széles választéka elégíti ki a vásárlók változatos igényét. Itt minden korcsoport és társadalmi réteg keresletére figyelemmel vannak. Üzleteikben megtalálhatóak a gyermekeknek szóló ékszerek is, de ha valaki a nagymamájának szeretne vásárolni, akkor is megtalálja a megfelelő darabot.

Az arany ékszereken kívül mindig jelentős szerepet játszott a vállalat áruösszetételében az órák - azon belül is a márkás órák - forgalmazása. Ma a választékukban megtalálható a Thomas Sabo, Pandora, Tissot, Bering, DKNY, Police, Calvin Klein és Swatch márkák széles választéka. Felismerve az acél ékszerek divatjának terjedését, acél ékszer márka kollekcióit kínálják üzleteikben: Calvin Klein, Police és Swatch ékszerek.

Az acél ékszerek fokozatosan belopták magukat a vásárlók szívébe, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami számos pozitív tulajdonságának köszönhető. A nemes acél amellett, hogy keményebb az ezüstnél, nehezebben karcolódik és nem oxidálódik, megoldást jelent az allergiás vevők számára, mivel az orvosok által használt acél szolgál az ékszerek alapanyagául.
Az ékszerkészíttetés, ékszerjavítás is szolgáltatásaikhoz tartozik, kiváló ötvösök készítik el a megrendelt darabot, akár egy kép, vagy egy minta alapján. A karikagyűrűt vásárló jegyesek körében nagy sikert aratott mintakollekciójuk, amelynek darabjai számos stílusirányzattal szolgálnak alapul, és saját ízlés szerint alakíthatóak. Így, mintegy 300 különleges modellel rendelkeznek, többszínű arany, illetve köves változatokban. A Juta Kft változatlanul és folyamatosan arra törekszik, hogy a legdivatosabb és legjobb minőségű termékeket biztosítsa kedvező áron a vevői, valamint partnerei részére.