Partnereink

NAPFÉNYFÜRDŐ AQUAPOLIS SZEGED

NAPFÉNYFÜRDŐ AQUAPOLIS SZEGED

NAPFÉNYFÜRDŐ AQUAPOLIS SZEGED

Wellness-, Gyógy-, Élmény- és Strandfürdő

www.aquapolis.hu

Kényeztetés. Kaland. Kikapcsolódás.

 

A négyévszakos víziváros 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízícsúszdájával várja vendégeit Szegeden, a magyar-román határtól mindössze negyedórányi autóútra. A fürdőkomplexumon belül minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási formát.

 

nn3_48_20100928214624_615.gif

Az új létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető 30 méter magas toronyból induló 223 és 272 m hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további 7 csúszda indul. Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket sodrófolyosók, pezsgőágyak és zuhatagok  várják. A 0-6 éves korosztály számára alacsony vízmélységű medenceterület került kialakításra. 70m2-es baba-mama világunkban az édesanyák nyugodt körülmények között etethetik meg vagy altathatják el gyermekeiket. A nagyobb gyermekeket négyszintes labirintus és játszóház várja.

 

A fürdő területén belül kialakítottunk egy kifejezetten zajmentes relaxációs zónát, az ún. csendes wellnesst. A nyugodt környezetben történő pihenést és kikapcsolódást nagymértékben elősegíti, hogy a fürdő ezen területét kizárólag 16 év feletti vendégek vehetik igénybe. A csendes wellness szolgáltatásai: élmény-,és pezsgőmedencék, masszázskezelések, finn szauna, infraszauna, római gőzkabin, sókamra, aromakabin és kültéri rönkszauna.

 

nn4_299_20100928214632_297.gif

Az új gyógyászati szárnyban szakorvosok várják a reumatológiai, fizikoterápiás és rahabilitációs rendelésre érkező vendégeket.A létesítményen belül 14 db 2 ágyas szobában biztosítunk komplex kezelést – nappali kórház –, ahol vendégeink kulturált környezetben pihenhetnek és gyógyulhatnak. A gyógyászati épület két szintjén egyéni gyógytorna szobák, fizikoterápiás szobák, víz alatti vízsugármasszázs helyiségek, szénsavas fürdő, gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás kezelőhelyiségei, csoportos víz alatti tornamedence, gyógyvizes medence, súlyfürdő, masszázshelyiségek és gyógytornaterem kaptak helyet.

 

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence és gyermekpancsolók találhatók. A májustól szeptemberig tartó időszakban színes programok és rendezvények is várják a fürdőzőket.

nn2_874_20100928214617_788.gif

 

 

Látogasson el hozzánk!

Szeretettel várja Önt és családját a Napfényfürdő Aquapolis Szeged!

www.aquapolis.hu