Partnereink

Spirit Hotel Thermal Spa***** - A boldogság forrása

Spirit Hotel Thermal Spa***** - A boldogság forrása

Élményteli pihenés, egyensúlyteremtés és egészség a gyógyító- és kényeztető vizek ölelésében.

Spirit Hotel-uj
Exkluzív környezetben várjuk, ahol fesztelen elegancia mellett élvezheti a figyelmes kiszolgálást. Kiváló szakembereink segítenek megteremteni  azt az egyensúlyt, ahol a négy őselem - a víz, a levegő, a tűz és a föld - harmonikus egysége szolgálja a lélek és a test örömét.

A tágas szobáink és lakosztályaink mindegyike egyedi kialakítású, melynek minden szegletében a kényelem kapott főszerepet, ezt szolgálja az egyedi formákkal ötvözött stílusos dizájn is.
Spirit Hotel

A sárvári tavak mellett fekvő szállodánkban az ősi tapasztalatok és a technikai vívmányok együttese biztosítja a testi és lelki feltöltődést. Ősi rituálék, több ezer éves tradicionális gyógymódok valamint a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi állapotfelmérő, diagnosztikus és terápiás berendezések garantálják, hogy az itt töltött napok után valóban úgy érezzük magunkat, mint aki újjászületett.

A Spirit Hotelben egyedülálló módon két különböző gyógyvíz áldásos hatását élvezhetik a vendégeink: a kiemelkedően magas só- és ásványi anyag tartalmú sós-gyógyvizet, és a 250 millió éves forrásból, 1056 méter mélyről feltörő 46 Celsius fokos Spirit gyógyvizet. A wellness részleg valóban egy oázis, ahol tízezer négyzetméteren a termál- és az élményfürdő 22 medencéje - köztük egy 25 méteres úszómedence -, valamint a vízi világhoz kapcsolódó, ám attól mégis jól elkülönített szauna világ garantálja a sokoldalú kényeztetést.

Európa legjobb spa-jában, a többszörösen díjnyertes Spirit Hotelben megvalósulhat egy álom: a test és a lélek teljes összhangja, erőt adva a pihenést követő mindennapok kihívásaihoz.
spirit-outdoorpool-1

A Spirit Hotel nem attól luxus kategóriás szálloda, hogy 5 csillagos. Itt a luxus a vendégeink ellátásában valósul meg, amit a hotel teljes személyzetének kifogástalan, lelkes és odaadó munkája biztosít. Ilyen körülmények között vendégeink nyugodtan átadhatják magukat a kényeztető pillanatoknak.

További információ:
Spirit Hotel Thermal Spa*****superior

Sárvár,Vadkert krt. 5. 9600

+36 95 889 555

reservation@spirithotel.hu

www.spirithotel.hu