Partnereink

Stílus és elegancia ékszerbe öntve

Stílus és elegancia ékszerbe öntve
A Monis ékszermárka letisztult, elegáns és harmonikus stílust teremtett meg a hazai ékszerpiacon.
Előretekintő, kreatív szellemiség jellemzi. Az egyedi és innovatív design mellett aprólékos odafigyeléssel ügyelnek a részletekre és a kiváló minőségre. Ezek adják ugyanis a márka esszenciáját, stílus és az elegancia jelképét.
gyuru_logo
 
A designercsapat, Suta Mónika társtulajdonossal közösen tíz izgalmas ékszercsaládot tervezett, melyek tökéletesen kifejezik a márka által képviselt értéket és azt, hogy az ékszerek örök életre szólnak, tükrözik személyiségünket és izgalmasabbá teszik megjelenésünket. A limitált darabszámban készült kollekciókkal olyan vásárlókat céloz meg a márka, akik a lendületes, kreatív stílus mellett az élénk, merész, de egyben elegáns modelleket keresik.

A vásárlói igényeknek, a gyorsan változó trendeknek és a hazai piac adottságainak ismeretében, a Monis ékszerkollekciói egy csapásra ismertté és elismertté váltak Magyarországon.


A világörökség részét képező Andrássy úttól néhány lépésre, a város új főutcáján található exkluzív, kétszintes ékszerüzlet a történelmi belváros és Budapest modern banknegyedének határán, a Bazilika környékének pezsgő kulturális miliőjében, továbbá a Balaton egyik legszebb városának, Balatonfürednek szívében várják a különleges minőséget kereső közönséget.