Partnereink

Velence Resort & Spa

Velence Resort & Spa
Gyermek- és családbarát wellness szállodánk a Velencei-tó egyik legnagyobb hotel + fürdő komplexuma, 2 szintes, 3.600 négyzetméteres élményfürdővel; hosszú nyitva tartási idővel, élmény-, gyermek-, és gyógyvizes medencékkel, szauna parkkal, füvesített tóparti stranddal.
Velence Resort & Spa

Legyen szó hétközi, vagy hétvégi wellness pihenésről, számos ajánlat közül választhatnak párjával, családjával, barátaival. Szoba- és csomagáraink a teljes élményfürdő, azaz mindkét emelet és a szauna park használatát is magukban foglalják. Szállóvendégünkként ráadásul már a nyitás előtt 1 órával megmártózhat kedvenc medencéje vizében.
 
Velence Resort & SpaKépzelje el, ahogy az élményelemek felüdítik, finoman masszírozzák: vízgomba, vízernyő, övzuhany, nyakzuhany, fekvő pezsgőágy, ülőpados hidromasszázs, ülő pezsgőpad, talpmasszázs, sodró folyosó, buzgárok, dögönyözők, jacuzzi… itt mindent ki kell próbálni!
 
Gyógymedencéink vize ásványi sókban gazdag, fokozza a szervezet ellenálló képességét, élénkítő és általános erősítő hatással bír. Gyógyvizes medencéinket gyermekek nem használhatják, őket bébi pancsoló, a nagyobbacskákat pedig gyermekmedence várja.
 
Kültéri medencéinkben tavasztól őszig az időjárás függvényében fürdőzhet, nyári időszakban pedig a Velencei-tó vizében is megmártózhat!

 
Velence Resort & SpaAz élmények fokozására gyógyító, kényeztető masszázsainkat, testkezeléseinket, és a Day SPA - privát wellness részt ajánljuk!
 
Wellness fürdőnk természetesen nem csak szállóvendégeink, de külsős vendégek számára is nyitva áll: nekik lehetőségük van az élményfürdő földszinti, illetve emeleti részére külön belépőt, vagy kombinált jegyet váltani.

https://velencespa.com/