Partnereink

Volvo Alpok Autó bemutatja: Miss Alpok Adria Vas Megye Szépe 2019

Idén ismért Bükfürdőn kerül megrendezésre a Miss Alpok Adria nemzetközi Szépségverseny Vas megyei döntője, a Caramell Premium Resort Superior szállodában, Bük város fő támogatásával.
Alpok Autó Kft
Az idei évben a szombathelyi Alpok Autó Kft a Vas megyei verseny hivatalos Névadó Szponzora.

 
Volvo Alpok Autó Kft - Hivatalos Volvo személygépkocsi márkakereskedés és szerviz. Autókölcsönzés, személyszállítás, szerviz.

Az Alpok Autó Kft, a Volvo Autó Hungáriával együtt, új rekordot ért el az értékesítésben 2018-ban.

Az eladások 2017-hez képest 26%-kal nőttek, az Alpok Autó Kft még ennél is nagyobb mértékben, 27%-kal nőtt. Az értékesítés szempontjából ez már az 5. egymást követő növekedési év. Az elmúlt években elért eredmények azt mutatják, hogy kiemelkedő érdeklődés van a Volvo teljesen megújult termékportfóliójára, ezen belül pedig különösen a nemzetközi díjakat is nyert XC családra.

Miss Alpok Adria - Vas Megye Szépe 2019
 
Hazánkban 2018-ban a legnépszerűbb Volvo modell az új XC60-as volt, amiből 605 darabot helyeztek forgalomba, ezzel szegmensében holtversenyben az első helyen végzett. Ezt követte az XC90-es változat 316 darab autóval (2017: 250 darab), ami az első helyet jelenti szegmensében!

Az Európai Év Autója díjjal is kitüntetett XC40 első évének végére a márka 3. legnépszerűbb modelljévé vált. Az összes modellünk közül az S90 növekedése lett a legnagyobb, ami 2017-hez képest 53%-kal emelkedett.

A cég nem csak új Volvo személygépkocsi márkakereskedés és szerviz, hanem használtautók értékesítésével, autókölcsönzéssel, személyszállítással is foglalkozik.

 

Elérhetőség:

Alpok Autó Kft

9700 Szombathely, Zanati u 5

Telefon: +36-94/510-950 
ertekesites@alpok-service.hu
www.alpokauto.hu