Partnereink

Wellness Hotel Kalocsa - „A felfrissülés forrása!”

Wellness Hotel Kalocsa - „A felfrissülés forrása!”

Wellness Hotel Kalocsa

„A felfrissülés forrása!”

H-Kalocsa, Szentháromság tér 4.

www.hotelkalocsa.hu

 

hotel_kalocsa_477_20110115215750_420.gif

A város és a hotel:

 

Kalocsa ezeréves város, érseki székhely, a magyar népművészet kiemelkedő helyszíne.A Wellness Hotel Kalocsa****, Európa egyik legszebb barokk főterén, a Szentháromság téren áll 1750 óta. A műemlékvédelem alatt álló épület korábban egyházi tulajdon volt, eredeti pompáját megőrizve legutóbbi felújítását követően 2005-ben nyitotta meg kapuit. Az Érseki Palotával és a Főszékesegyház épületével karöltve patinás barokk épületegyüttest alkot.

Szobák:

A szállodában 29 szoba található.

ezek mindegyike fürdőszobával, LCD televízióval, minibárral felszerelt és pótágyazható.

Csak nemdohányzó szobák vannak. Dohányozni a szivarszobában és a kávézóban lehet.

Igény szerint választható egybenyitható szoba és nászutas lakosztály, valamint a háziállattal érkező vendégek számára kialakított udvari szoba.

Egyéb szolgáltatások:

szobaszerviz, non-stop recepció, parkoló és szállodai széf, internet.

Wellness & Beauty:

  • Ellenáramoltatású élménymedence - Két ellenáramoltató motor teszi lehetővé a helyben úszást. A felsőtestet két nyakzuhany masszírozza, további élményelemek segítik a víz alatti masszázst, a fürdőző ellazulását.
  • Fitness terem gépekkel
  • finn szauna egyesíti a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit. Kellemes illó- és aromaolajokkal, hideg vizes merülőmedencével méregtelenít, stressz mentesít, biztosítja az egészségmegőrzést.
  • Hydromasszázs:Tágas belső tér, hat minden igényt kielégítő befúvókombinációval rendelkező férőhely, a víz alatti masszázs ellazító, üdítő hatása elvarázsoló.
  • Gőzkabin: Az alacsony hőfok, magas páratartalom kevéssé megterhelő. Illat és fényterápia segíti a teljes relaxációt.
  • Jacuzzi: Tágas belső tér, valamint hat, minden igényt kielégítő ülőhely várja a megfáradt izmokat. A medencében található meg a Fontana vízesés, amely különleges hangulatot kölcsönöz a meghitt esteknek. Minden egyes vízsugár tökéletes tervezésű és úgy helyezkedik el a kádban, hogy gondoskodjon a teljes kényelemről.

www.hotelkalocsa.hu